A csere megkönnyítése

Mivel már évek óta lelkes környezetvédő vagyok, az új telefonom beszerzése előtt már azon gondolkodtam, hogy vajon a régi készülékkel mit tegyek? Ez azért is van, mert ma már úgy cserélem le a régebbi telefonomat hogy az valójában tökéletesen használható, csak éppen kijött egy újabb, másabb kialakítású, erősebb kamerájú vagy színű, esetleg erősebb telefon és úgy döntöttem, hogy a régit az újabbra cserélem.

Emlékszem mé arra, hogy amikor fiatal koromban megkaptam az első telefonomat, azt addig használtam, még el nem romlott vagy a teljes készülék, vagy egy-egy funkciója és használhatatlan nem lett. Persze ma már teljesen más világot élünk, de egyetlen dolog bizony nem változott, hogy egy-egy ilyen telefon akár több száz ezer forintba is kerül, amit bizony sok embernek iszonyat nehéz előteremteni. Köztük bizony nekem is.

Éppen ezért én nagyon sokat kutattam annak érdekében, hogy rátaláljak a megfelelő készülékre, ami árban, kinézetben és funkcióban is megfelel az igényeimnek, valamint azért, hogy a régi készülékemet megfelelő helyen tudjam értékesíteni.

Számtalan helyet, szolgáltatót is kipróbáltam már aki tud segíteni abban, hogy a régebbi készülék számára egy új gazdát tudjak találni, jó áron, biztonsággal és gyorsan, de igazság szerint szinte mindenhol volt problémám. Sehol sem éreztem, hogy korrekt szolgáltatást és kommunikációt kapnék, az árak pedig iszonyatosan széles körben mozogtak, de az biztos, hogy minden alkalommal olyan ajánlatokkal szembesültem, ahol én mint eladó és az új vevő sem járt volna igazán jól.

Most azonban rátaláltam egy olyan csapatra, akik nagyon gyorsan és hihetetlen jó áron iphone felvásárlás keretében beveszik a régebbi készülékeket és új gazdát keresnek neki. Egészen biztos vagyok abban, hogy ezen túl csak hozzájuk fogok járni és csak javasolni tudom ezt mindenki számára mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni a szolgáltatásukban.