Egy tökéletesen kivitelezett ajándék

Minden kis vidéki városból vagy faluból származó ember emlékszik arra, amikor tinédzserként vagy a pályán rúgta a bőrt, és igyekezett csapatának minél több gólt szerezve bevágódni az akkori legcsinosabb lányoknál, és arra is, amikor mi, fiatal lányok mentünk szurkolni, és azt se tudtuk, hogy biztassuk az éppen akkor kiszemelt fiút, hogy még bátrabban és még ügyesebben tegye oda magát a versenyen. Ezek az emlékek bennem is igen élénken élnek. Nem is gondoltam volna akkor, hogy az egyik kis helyes tini játékos fiú, az egyik legügyesebb a csapatban, később a férjem lesz, és habár nem a világválogatottban, de egészen öreg koráig csapatban játszik majd, nem is rossz eredményekkel. Így lett. Büszkén mondhatom, hogy több megyei siker és bizony országos mérkőzés is szerepel a rangsorban, melyen jó eredménnyel szerepelt az én kis férjem, akire nagyon büszke vagyok.

Gyerekeink nem fociznak, és bár furcsa ezt látni, ő örül neki. Én már megszoktam a focit az életünkben, annak minden jó és rossz oldalával együtt. Sérülésveszélyes sport ez biztos. A férjemmel is többször kellett a felépülés mezejéről visszatérnünk a pályára. Ma már az öregfiúk csapatát erősíti. Itt sincsenek kisebb csatározások, de valahogy azért már mégis jobban vigyáznak a másikra.

Most volt a férjem ötvenöt éves. Ennek örömére szerettem volna, valami igazán különleges, egyedi, megható, de mégis olyan dolgot adni neki ajándékba, ami vele lehet nap mint nap és használhatja. Nehéz vállalás tudom, de nem mindennap ötvenöt éves az ember. Megtaláltam egy régi képét, még az ifiből, amikor kezdte. Tulajdonképp ez a mi történetünk kezdete is. Úgy gondoltam, hogy a póló nyomtatás technikáját használva, esetleg lehetne egy jó kis megható ajándékot varázsolni ebből a régi képből. Ha elég ízlésesen meg tudnánk csinálni, akár még edzeni is tudna benne. Az ajandekozd.hu segítségével ez tökéletesen sikerült. Kapott egy nyomtatott pólót a régi fényképével, a mez számával és a nevével egy tökéletes minőségű pólóra. Láttam, hogy kibontva igazán meghatódott a figyelmes ajándéktól, nekem pedig pont ez volt a célom. Azóta is ebben a pólóban edz. Azt hiszem tökéletes ajándék lett.