iPhone üvegfólia - hosszútávú védelem

iPhone üvegfólia – hosszútávú védelem

A legkisebb véletlenek is igen nagy kárt tudnak okozni, ami ellen még mindig a kijelzővédő üvegfólia a legjobb megoldás. Biztosan Neked is csúszott már ki a kedzedből, vagy esett le iPhone készüléked, tehát nem kell elképzelned, milyen ideges lesz az ember egy ilyen baleset után. Arról nem beszélve, hogy sokszor sajnos egy kisebb ótés is elegendő lehet a töréshez, pókhálosodáshoz.

iPhone üvegfólia – hosszútávú védelem

Ezen esetekre van kitalálva az iphone üvegfólia, ami védelmet nyújt ak ijelző számára és elnyeri a mechanikai hatásokat. Tehát egy igen kis befektetéssel fel tudunk készülni az ilyen eshetőségekre és nem kell többet attól tartanunk, hogy bárminemű probléma éri szeretett telefonunkat. Ahhoz, hogy az ember magabiztosan és nyugodtan használja a készülékét ez a kellék elengedhetetlen manapság és nem is helyettesíthető semmilyen másk ijelzővédelmi megoldással.

Az iPhone kijelzője már a iPhone 6 esetében is zafírkristály volt, a korábban megszokott Gorilla Glass érintőkkel szemben és ezt a trendet azóta is folytatta a gyártó. A korábbi szériák kijelzőjére is jellemző volt, hogy a komolyabb fizikai behatásokra, esetleges leesésekre azonnal törtek, de ez az újabb szériákra fokozottan igaz. A törésekkel szemben tehát annyira nem sikerült az innováció az Apple illetékeseinek, de a napi használatból gyakrabban adódó karcolások ellen az új kijelzők már hatékonyabban védettek. Valamint még egy fontos szempont van ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, mégpedig az, hogy minél nagyobb egy telefon kijelzője, annál könyebben fog sérülni és annál biztosabb, hogy egy óvatlan pillanatban törhet. Az iPhone-ok kijelzője kettő részből tevődik össze alapvetően, az érintő üvegből, valamint az LCD-ből. A leejtések, ütődések következtében a felső érintő üveg rongálódhat, de ettől függetlenül is sajnos a teljes kijelző cseréje szükséges az ilyen esetekben, mivel az üveg és az LCD laminálva vannak. Tehát a védelem kulcsfontosságú, ha nem akarunk mélyel zsebbe nyúlni egy egy óvatlan mozdulat miatt.

Erre pedig alegjobb megoldás az edzett kijelzővédő fólia, mely napjaink legmodernebb képernyővédelmi megoldása. A költségek tekintetében pár ezer forintért gondoskodhatunk a készülékünkról, a fent említett weboldalon, így igazából jelentéktelen befektetéssel mehetüünk biztosra a védelem érdekében.