Mi a fontosabb, a külső vagy a belső?

Az első benyomás nagyon fontos. Amikor például szükségünk van egy kiegészítőre a mobilunkhoz, nem feltétlen számít, hogy maga a honlap kinézete milyen, ha a tartalma megfelelő, és azt nyújtja, amire szükségünk van.

Mi a fontosabb, a külső vagy a belső?

Ám vannak esetek, amikor mind a belső tartalom, mind a külcsín prioritást élvez a szolgáltató részéről. Ilyen a www.basesusshop.hu oldal is. Letisztult formájával, közérhető nyelvezetével, értelemszerű menüjével rengeteget segít az idelátogatónak abban, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, kiegészítőt. Közvetlen elérhetőség jól látható helyen, hogy ne kelljen sokáig keresgélni.

Sőt, regisztráció után lehetőség van egy saját fiók létrehozására is, hogy a későbbiek folyamán megnézhessük a korábbi rendelést, vagy egyszerűbben leadhassunk egy újat.  Legyen szó kábelről, fülhallgatóról, töltőről, tokról, itt mindent megtalálunk. Nem véletlen a számtalan díj, elismerés, cikk magáról a márkáról, hiszen kiváló minőséget kapunk nem magas áron, tehát verhetetlen ár/érték aránnyal van dolgunk.

A főoldalon találunk egy összefoglalót azokról a termékekről, amelyek a legkeresettebbek az vásárlók között, így segítenek elindulni, hogy pontosan mire is van szükségünk. Jó hír, hogy nem csak kifejezetten a férfiak igényeire lettek tervezve a termékek, hiszen találkozhatunk például rózsaszín fülhallgatóval is, így amikor esetleg egy hölgy a párjának választ ajándékot, a saját telefonjához is találhat divatos kiegészítőt.